Tiltak i forbindelse med Koronasituasjonen

NB: Høyt smittepress i Oslo

Vi har endret rutiner i forbindelse med covid-testing. Fra og med mandag 10.mai trenger du ikke teste deg før time. Det er allikevel svært viktig at du ikke møter dersom du har nyoppståtte luftveissymptomer eller dine luftveisplager er forverret siste dager. Da anbefaler vi at du tester deg! Er du usikker ta heller en test for mye. Du skal ikke møte til time dersom du er i karantene eller bor med noen som er i karantene!

Bestilling av covid-19 test skjer via Oslo kommune sine nettsider (eller evt. i den kommunen du bor i).
 

Du finner mer informasjon om covid-19 test her.


Vi holder åpent som normalt med gode smittevernrutiner. Hvis du er henvist til spesialist-undersøkelse bør du møte til time! Dvs. at du alltid skal møte til avtalt time med mindre du får annen beskjed.
 

Vi har begrenset telefontid da personalet i resepsjonen også utfører andre arbeidsoppgaver. Ta helst kontakt med oss på mail: resepsjon@septum.no

 

Ved behov for kontakt på telefon der mail ikke kan sendes ring først resepsjonen:

22 46 01 63

Evt. ved hast kan du ringe vakttelefon:

97 42 99 04.
 

Vennligst ikke bruk vakttelefonen unødvendig. Alle timer må avbestilles over mail eller resepsjonstelefon, senest 24 timer før timen. Mail er å foretrekke også ved avbestilling og endring av timer. Vennligst ikke bruk vakttelefonen til endring av timer.
 

Vi takker alle våre pasienter for godt samarbeid under pandemien! Dere har vært flinke til å avbestille ved sykdom. Vi har pr i dag ikke hatt noen tilfeller av covid-19 på legekontoret som har medført stenging. Vi minner om dette; Har du symptomer på korona, er du forkjølet, i karantene eller bor med noen i karantene skal du ikke møte til time.
 

Du finner mer informasjon om koronaviruset her på fhi.no og på helsenorge.no.

CORONAH.png