top of page
PRØV.jpg

SOMMERSTENGT - ÅPNER 5.AUGUST.
GOD SOMMER!

Vi opplever stor pågang, ventetiden er nå ca 14 uker. Særlig gjelder dette utredning av hørsel, svimmelhet og øresus. Det er et økende problem at mange endrer timen de har fått. Tenk deg godt om før du bytter en time som er nært frem i tid. Dette ødelegger for andre som venter lengre enn nødvendig!

 

Siste nytt fra Nydalen ønh (oppdatert 4/7-24):

 

VED AKUTTE HELSEPLAGER KONTAKT LEGEVAKT!

NB: Alle henvisninger skal primært sendes elektronisk via fastlege. Henvisninger leses inn jevnlig. Ventetiden varierer noe avhengig av problemstilling og sesongen. For tiden ca 12 uker fra henvisningen er lest inn. 

Vi har for tiden mange henvisninger med problemstilling hørsel og øresus. Ventetiden for å få sjekket dette er nå ca.14 uker.

Du kan alltid sende oss en mail for å høre om henvisningen er mottatt. Noen ganger kan vi gi rask time ved behov. Hvis fastlegen mener det haster er det fint om du mailer oss.

 

NB: pass på at fastlegen din har skrevet ned mobilnummer i henvisningen da vi sender timeinnkalling på sms!

Spesialister er ikke på helsenorge. Du kan sjekke alle dine resepter der, men ikke timen du har eller får fra oss. Denne kommer kun på sms.

Generelle råd om smittevern:

Vi ber fortsatt alle pasienter med feber og nyoppståtte luftveissymptomer om å holde seg hjemme. Dette gjelder også barn! Har du/ditt barn symptomer som feber, rennende nese, hosting og nysing ber vi deg om å være hjemme.

Ved symptomer på kvalme og/eller oppkast skal du alltid holde deg/ditt barn hjemme.

Du finner mer informasjon her på fhi.no og på helsenorge.no.

TELEFONTID:

NB: Vi har noe begrenset telefontid da personalet i resepsjonen også utfører andre arbeidsoppgaver. Ta helst kontakt med oss på mail: resepsjon@septum.no

 

Ved behov for kontakt på telefon der mail ikke kan sendes ring først resepsjonen:

22 46 01 63

Evt. ved hast kan du ringe vakttelefon:

97 42 99 04.
 

Vennligst ikke bruk vakttelefonen unødvendig. Alle timer må avbestilles over mail eller resepsjonstelefon, senest 24 timer før timen. Mail er å foretrekke også ved avbestilling og endring av timer. Vennligst ikke bruk vakttelefonen til endring av timer.
 


 

Skjermbilde 2020-03-30 kl. 03.11.48.png
bottom of page